We help the world growing since 1983

Čo je senzorový faucet a funkcia senzorového faucetu

Čo je indukčný kohútik?
Indukčný kohútik má poukazovať na princíp infračerveného odrazu, keď ľudské ruky v infračervenej oblasti kohútika vyžarujú infračervené infračervené vysielacie trubice kvôli odrazu siroty ľudskej ruky, aby blokovali infračervenú prijímaciu trubicu, integráciou mikropočítačového spracovania v rámci linky po signál sa odošle impulznému elektromagnetickému ventilu, elektromagnetickému ventilu po prijatí signálu podľa určeného príkazu na otvorenie jadra ventilu na ovládanie vody z vodovodu;Keď ľudská ruka opustila rozsah infračerveného snímača, elektromagnetický ventil neprijal signál, cievka solenoidového ventilu cez vnútornú pružinu sa resetovala na ovládanie vody z kohútika.

Funkcia snímacieho kohútika?
1, inteligentná úspora vody: automatické zapínanie a vypínanie indukčného ovládania, ručná alebo nádoba na vodu, umývanie riadu do indukčného rozsahu, kohútik sa automaticky zalieva, po opustení vody sa zastaví, funkcia úspory vody je významná.
2, ochrana pred časovým limitom: 30-sekundová funkcia automatického vypnutia vody, aby sa zabránilo plytvaniu vodnými zdrojmi spôsobenými cudzími telesami v indukčnom rozsahu na dlhú dobu.
3, pohodlné a hygienické: spínač vody je úplne dokončený automaticky senzorom, ruky sa nemusia dotýkať kohútika, účinne sa vyhýba bakteriálnej krížovej infekcii.
4, inteligentná úspora energie: indukčná batéria využíva modernú digitálnu technológiu, ultranízku spotrebu energie
5, silná prispôsobivosť: môže upraviť citlivosť indukcie podľa rôznych prostredí použitia
6, výrobný proces: mosadzný investičný odliatok, chrómovanie na povrchu, zachovanie lesku navždy;Zjednodušený dizajn, silný zmysel pre modernosť.
7, pohodlná údržba: vstavaný filter, vyhýbajte sa nečistotám do solenoidového ventilu, ovplyvňujú normálnu prácu a pohodlné čistenie.
8, výzva na slabý prúd: produkty DC s funkciou výzvy na výmenu batérie, batéria je nedostatočná, kontrolka svieti, výzva na včasnú výmenu batérie.
9, použiteľné miesta: hotely, penzióny, administratívne budovy, letiská, zdravotnícke zariadenia a iné verejné miesta.

fqwf121

Čas odoslania: Feb-14-2022